Sidor

måndag 6 september 2010

Det stora sveket...

...är inte att Försäkringskassan, i dag 2010 frågar Linda eller andra personer som befinner sig i hennes sits, om de kan bidra på arbetsmarknaden.

Det stora sveket är att de inte frågat tidigare.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

1 kommentar:

  1. Hur mycket ni än vänder och vrider på frågor och tidigare "felaktiga regeringsbeslut" så kan ni inte komma ifrån att vi idag har tusentals människor utsparkade från sjukförsäkringen.

    Det är i mina ögon ett totalt svek att sparka ut mig i ovisshet, garantera en försämrad psykisk och fysik förmåga och livssituation och nu som grädde på moset skicka över mig till soc.

    Jag sitter i ALI, förlängt pga "strul" av hanteringen under den egentliga ALI-tiden, inknölad i en allt utom rehabiliterande åtgärd och med full panik inför hur jag ska kunna försörja mig och min dotter efter den 15 oktober.

    Att som har skett nu totalt strunta i diagnosticerade människors ohälsa, för ni kan väl inte i ärlighetens namn tro att det BARA handlar om cancersjuka samhällsmedborgare och vissa psyk.diagnosticerade som inte klarar av att fösas ut på den öppna arbetsmarknaden?
    http://www.utredarna.nu/kjellrautio/

    Gör mig en tjänst och läs ikapp dig där, återkom med ett mer sanningsbaserat inlägg och jag lovar att läsa det.

    Mvh
    /en i mängden

    SvaraRadera