fredag 9 oktober 2009

Vilket skämt!

Vilket jäkla skämt att ge Nobels fredspris till Barack Obama. Nog för att de brukar gå till diktaturkramare och klimatalarmister men det här måste nog ändå vara den mest politiskt korrekta utnämningen någonsin.

3 kommentarer:

Joel Schwartz sa...

Har han överhuvudtaget åstadkommit något ännu? Fredspriset börjar bli ett skämt.

Unknown sa...

Håller med dig, det sägs att han är född i Kenya och FBI har fixat en kvitto på födelseattest som visar födelseort i Hawaii. Riktiga födelseattestet har ingen sett. Så han är inte ens USAs president om man ska följa lagen.

Anonym sa...

Jag har i olika trådar, på olika nätforum, varit ordentligt skeptisk mot Barack Obama, Joe Biden, Nancy Pelosi, Harry Reid, mycket av dagens demokrater. Här har jag slagit ned på sådant som att jag inte tror att Obama hade blivit vald utan det enorma Bush/Cheney/Rumsfeld-hat som fortfarande finns, i USA och världen över. I mina ögon är George Bush en av vår tids hjältar som lyckades få den amerikanska kongressen att ge nog militära resurser för att få bort Saddam Hussein och att vinna Irak-kriget, och som höll USA rent från terrorangrepp efter 9/11. I mina ögon är Bush och Richard Cheney verkliga hjältar, och jag hoppas de får sitt fulla erkännande vad det lider.

Vad sedan gäller dagens demokrater, vänder jag mig emot den ständiga tendens till lättsinne som detta parti nuförtiden uppvisar. Detta märks ex på partiets kopplingar till allsköns dubiösa vänsterradikaler, allehanda korrupta organisationer som ACORN m fl, det mycket smutsiga politiska Chicago-systemet där presidenten kommer ifrån osv.

När detta är skrivet, kan jag dock tillägga följande. Jag tror att den norska priskommittén gjorde Obama björntjänsternas björntjänst när de gav honom fredspriset. Från ett läge där han tidigare har haft enorma förväntningar på sig och mer eller mindre betraktats som en politisk Messias, blir nu krav än högre.

Stackars, stackars Obama..!

Mvh