onsdag 29 februari 2012

Motvals-KD

KD jobbar på bred front i dag. Göran Hägglund återfinns på debattplats i både Svenskan och Expressen och Emma Henriksson skriver på SVT-debatt.

Återstår att se om de lyckas påverka det slutgiltiga resultatet något. Sannolikheten är nog liten eftersom oppositionen med största sannolikhet kommer rösta för ett förslag om assisterad befruktning för ensamstående. Men skam den som ger sig.

För mina tankar i frågan, se gårdagens inlägg.

Bloggar: Under tallen.

2 kommentarer:

Urban sa...

Det är inte så att många barn lever med en singelförälder. Det är så att många barn lever med en förälder i taget! Detta beror ofta på den egoism som präglat våra feminister de senaste decennierna. Nu har feminismen gjort svenska kvinnor så oattraktiva att det blivit problem för dem att hitta män som vill göra dem med barn och därför känner sig samhället nödgat att införa artificiell befruktning av dessa trista egoistiska varelser. Varför skall vi alltid gå runt problemen istället för att lösa dem. Det vore mycket bättre om femnisterna tänkte om och att fler svenska kvinnor blev attraktiva att leva med för svenska män, än att samhället måste befrukta dem artificiellt och sedan låta barnen växa upp helt utan pappa. Detta kallar feministerna en seger, men för vem? Barnen utan pappor lär inte tjäna på det och donatorerna lär väl knappast bli glada när ett gäng pappalösa artonåringar plötsligt tar kontakt.

Jonas sa...

@Urban
Jag bara reser frågan: det kan inte vara så att kvinnorna har svårt att hitta attraktiva män, eller?