Får jag rekommendera att du provar med "Blå-musten" som man säger i Ångermanland, dvs nu förtiden Zeunerts julmust från Sollefteå. Den görs med smakextrakt från en annan leverantör än övrig julmust i Sverige.
Det låter absolut som något jag måste testa. De köper inte sitt extrakt från Roberts alltså? Spännande. Jag brukar för övrigt tänka på must som den svenska nykterhetsrörelsen främsta bidrag till svensk mattradition :)
2 kommentarer:
Det ser gott och energirikt ut!
Får jag rekommendera att du provar med "Blå-musten" som man säger i Ångermanland, dvs nu förtiden Zeunerts julmust från Sollefteå. Den görs med smakextrakt från en annan leverantör än övrig julmust i Sverige.
Det låter absolut som något jag måste testa. De köper inte sitt extrakt från Roberts alltså? Spännande. Jag brukar för övrigt tänka på must som den svenska nykterhetsrörelsen främsta bidrag till svensk mattradition :)
Skicka en kommentar