måndag 14 juni 2010

Mera kärnkraft!

Vad håller egentligen Greenpeace på med? Om de hade någon form av rim och reson i kroppen så skulle de vara för kärnkraft, för en vidareutveckling av processerna som ger oss el och energi genom kärnkraft, samt för en utbyggnad av hela kärnkraftsapparaten.

Men i stället så är man mot. Och visar det genom att bryta sig in på Forsmark. Utklädda till förnyelsebara energikällor...

Energikällor som i dagsläget endast bidrar med en bråkdel i förhållande till kärnkraften. Enerigkällor som inte klarar sig utan statliga subventioner för att över huvudtaget vara livskraftiga.

Men visst ja... Greenpeace (och Miljöpartiet) vill ju att vi ska glömma bort våra liv som vi lever dem i dag, och att i stället "återgå" till ett mer naturligt leverne. Utan bilar, flygplan, världsvida kommunikationer och annat trams.

Hur många tror de egentligen att de ska få med sig på det?

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det är kanske tur att det bara var Greenpeace som bröt sig in?

Anonym sa...

Folk från Greenpeace, miljöpartiet, naturskyddsföreningen och gud vet allt, har jag mer och mer börjat känna motstånd mot.

I själva verket har jag börjat betrakta dem som gröna vänsterradikaler, gröna socialister, gröna kommunister, för att inte en kraftfull, högst energisk del av den gröna delen av extremvänstern.
Det vill säga potentiella gröna våldsverkare, för att inte säga ekofascistiska terrorister.

Det går inte att prata med dessa individer om snart sagt något på ett vettigt sätt.
Det går ex inte att få någon som helst respons för att en mycket nordligt belägen, uttalad industrination som Sverige, är påtagligt beroende av kärnkraft.
Det går inte idag.
Det går inte i morgon, ty dessa gröna kommunister och potentiella terrorister är bortom rim och reson.

Dessutom ändrar de sig aldrig.
Aldrig.

Det är inte minst det sistnämnda som är djupt oroande.

Mvh