lördag 7 maj 2011

Morgonens kranka blekhet

Det är lördag morgon och klockan är strax efter nio. Det blev ungefär fem timmars sömn i natt men eftersom jag har fördelen av att inte dricka alkohol så känns det ändå helt ok. Gårdagen var i alla fall mycket trevlig, trots att Sven-Ingvars och Starboys stod för delar av underhållningen.

Just nu sitter jag på ett seminarium om Moderaternas nya idéprogram. Partistyrelsen tillsatte i höstas en grupp för detta och den leds av riksdagsledamot Jessica Polfjärd. Tanken är att arbetet ska redovisas i juni och en av målsättningarna är att ta fram ett program som skapar förtroende för våra moderata frågor (så klart).

Ansatserna i arbetet verkar goda och tanken är att man inte bara ska fokusera på dagsaktuella frågor. Programmet ska ändå hålla över ett par val och inte bara fram till 2014.

Det nuvarande är från 2001 och det är nog rimligt att ha ett decennium som mål för hållbarheten. Frihet är ledordet i gruppens arbete och lyckas man kombinera det med en ansvarstanke så tror jag faktiskt att det kan bli bra.

Om du är moderat så finns det möjlighet för dig att göra inspel till gruppen fram till slutet av månaden. Det finns kontaktuppgifter på moderat.se.

SvD, SyD, AB, NWT, PA, PB.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: