fredag 18 mars 2011

Roadtrip

Nu kommer det bli lite lugnare här på bloggen i en dag eller två, för jag kommer strax sätta mig i en bil för att åka till Oslo. Jag kommer dock inte titta på Lars Anders Johansson som spelar där i kväll utan på något helt annat.

Avgör själva vad ni helst hade gått på.

Lars Anders Johansson,


eller Youth of Today


Och ja, jag har inte riktigt samma musiksmak som ni andra :)

Läs även andra bloggares åsikter om .

3 kommentarer:

Anonym sa...

Martin,

Först undrar jag försiktigt, hur en gentleman som du - som utifrån alla bilder jag har sett av dig har en så vän och beskedlig framtoning - samtidigt har en så våldsam musiksmak..? :-)

Därefter vill jag önska dig massor av kul upplevelser vad du än väljer att bevista!

Mvh

Unknown sa...

Det är en bra fråga Thomas. Gammal hävd och ohejdad vana. Jag har lyssnat på sån musik sedan mellanstadiet. Och jag vore väl väl inte konservativ om jag höll på och bytte musiksmak stup i kvarten :)

Anonym sa...

Martin,

"... Jag har lyssnat på sån musik sedan mellanstadiet. Och jag vore väl väl inte konservativ om jag höll på och bytte musiksmak stup i kvarten :)"

Bra svar! Någon kunde möjligen hävda att konservativa mestadels tenderar att lyssna på klassiskt, jazz, swing, äldre populärmusik, och folkmusik, men ditt resonemang duger väl lika bra! :-)

Musik är ju bland det finaste livet bjuder på, och jag försöker hålla mig öppen för alla genrer, blott med reservationen att jag gärna vill att musikstycken jag lyssnar på ska ha en urskiljbar melodi. ;)