lördag 4 december 2010

Erfarenhetsdag

I dag befinner sig jag och resten av Nynäshamns aktiva moderater på Körunda norr om Ösmo.

Vi genomför vår årliga erfarenhetsdag som syftar till att blicka bakåt på det gångna året, men framför allt om att blicka framåt. Just det här året handlar framåt i stor utsträckning om den kommande mandatperioden.

I Nynäshamn styr Socialdemokraterna tillsammans med Folkpartiet. Det betyder att vi sitter i opposition. Vi måste därför ta fram en strategi för hur vi ska agera för att kunna vinna väljarnas förtroende 2014.

Den så omtalade borgerliga förnyelsen måste således äga rum även här. Vad kan vi göra för att vinna nynäshamnarnas förtroende, vilka frågor ska vi fokusera på och hur når vi ut med vad vi vill göra för Nynäshamn?

Detta är frågor som vi måste ha svar på, både för att veta vad vi själva vill men framför allt för att väljarna ska veta vad vi vill.

Moderaterna gick framåt i valet i år men det är fortfarande långt kvar till valseger. Kanske är det här, i dag, som vi lägger grunden för valseger 2014.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

feminix sa...

Har du tid att fundera över vilken storlek på invandringen som är mest gynnsam för Sverige? Helt fri eller begränsad till de verkliga flyktingarna(typ Luciabeslutet)?
Undrar du någonsin över det bakomliggande syftet med att hela Europa plötsligt började hylla en massinvandring från muslimska länder? Den största förändringen av Europa genomdrevs utan att fråga Europas folk. Varför?

Unknown sa...

Jag är i princip för fri migration men jag anser att de regler för invandring som finns i Sverige är rimliga för att upprätthålla rättssäkerhet i förfarandet.

I övrigt anser jag konspirationsteorier underhållande men föga givande som diskussionsutgångspunkt.