tisdag 9 augusti 2011

Nyinflyttad

Hej. Och välkomna hit. Jag heter Martin och jag kommer blogga här på Nyheter24 hädanefter.

Jag har, sedan 2007, underhållit bloggen Konservativa tankar med politiska analyser, tyckande och åsikter. Från och med nu som kommer allt detta i stället att torgföras här. Nyheter24 frågade om inte jag kunde tänka mig att blogga hos dem i stället för på min gamla plats, och jag tackade ja.

Förhoppningsvis så kommer ni som har följt mig på den gamla bloggen följa med hit till min nya plats i etern. Men jag hoppas också att några nya besökare ska hitta hit.

Jag kommer, precis som jag har gjort i fyra år, skriva om dagsaktuella händelser samt delge den som vill läsa min syn på saker och ting. Jag kommer antagligen att länka mycket, både till nyheterna jag skriver om, men också till andra bloggare som skriver om samma eller liknande saker.  Jag kommer ibland även delge er tips och förslag på andra saker som kan vara intressant att läsa/titta på/ta del av.

När det gäller innehållet här på bloggen så är det troligt att jag vid något tillfälle kommer kritisera genusindustrin i det svenska samhället, jag kommer också med stor sannolikhet framhålla vikten av frivilliga gemenskaper och civilsamhällets roll i samhället. Kanske kommer en del inlägg handla om abort, och andra om nåt historiskt skeende som jag tycker är viktigt.

Min förhoppning är i alla fall att ni ska tycka att det jag skriver är intressant och jag hoppas att vi kommer att trivas ihop. Och jag hoppas att ni inte är blyga.

2 kommentarer:

Thomas sa...

Lycka till, Martin!

martin-edgelius sa...

Tack Thomas!